top of page
Beluister hier de reactie van mederwerkers van L'Oreal Nederland na afloop van een 
2 daagse management training
Unknown Track - Unknown Artist
00:00

Bedrijven die wij al hebben mogen  ontvangen op onze locatie:

Gemeente Haarlemmermeer, Abbvie Nederland, ING Nederland, Rabobank Regio Haarlemmermeer, Wessanen Nederland, Ziggo Formule 1 cafe, Multi Tank Card,  Dawn Foods, Schiphol Group, L'Oreal Nederland, PSR Group, Dura Vermeer, Perfetti van Melle Group, Danone Nederland, BAM groep, Fluor Nederland, Nike Europe, Prorail, RTL, Sanoma, Leaseplan  en vele anderen...

Dare to try something different... It is AWESOME in many ways, location, food, service. You won't regret and forget.

JUST DO IT

Rrachel Bergens

Nike European Headquarters

26 people day meeting

Beste Ellen, 

Iedereen was lovend over je prachtige locatie, het eten en je gastvrijheid. 

Midden in het centrum van Hoofddorp een graanschuur! Wat geeft dat een heerlijk gevoel van ruimte in je hoofd in een totaal andere omgeving, maar alle faciliteiten aanwezig om een meer daagse te houden. Een prachtig duurzaam concept. Je voelt, proeft en ervaart de aandacht en liefde die er in wordt gestoken om het teams volledig naar hun zin te maken.

Ingrid Adema 

HR Prorail Nederland 

Onlangs was J.P.G. MediaBrands uit Amsterdam en Groningen te gast op onze locatie voor een 3 Daagse training met een team van 20 personen. Beluister hier hoe zij dit hebben evaren bij ons....

Unknown Track - Unknown Artist
00:00

Nogmaals dank voor de goede verzorging tijdens onze teambuilding sessie. We waren allemaal onder de indruk van de mooie en sfeervolle  omgeving maar vooral ook van de verzorging. Het ontbrak ons aan niets. En als klap op de vuurpijl was het afsluitende tapas walking dinner heerlijk en heel gezellig. En dat allemaal in Hoofddorp!

Alma Burgerjon

Gemeente Haarlemmermeer

Luister hier naar de reactie van het team van BAM Infra na een dag bijeenkomst op onze locatie

Unknown Track - Unknown Artist
00:00

Een geweldig leuk team  van ESA/Estec uit Noordwijk was te gast bij ons met 25 personen. A wonderful group of people of ESA were our guests for one day. Please find herewith the reaction of the event manager of the day.

Unknown Track - Unknown Artist
00:00

"Hi Ellen, 

Ik sprak zojuist Martijn en hij was super enthousiast over de locatie, jou en de lunch! Kan dus zomaar zijn dat ik voor een volgende Off site weer bij jou in de lucht kom. Ik zal deze ervaring ook zeker met mijn collega's delen...."

Janet Riemeijer

Bol.com

 

bottom of page