Corona informatie

Openstelling

Vanaf 1 juni kunnen wij weer open. Wij zouden het fantastisch vinden om weer gasten te mogen ontvangen. 

 

Het spreekt voor zich dat wij ons conformeren aan de door de Rijksoverheid opgelegde regels voor het opengaan. Zo hebben wij onze ruimte 1,5 meter proof gemaakt. Dit betekent dat onze maximale capaciteit van ca. 24 personen is teruggebracht naar maximaal 12 personen. 

 

Onze locatie bestaat uit 2 ruimtes die met elkaar verbonden zijn via een gang. Van deze twee ruimtes kan niet 1 ruimte gemaakt worden.  De 1e ruimte 'de vergaderruimte' is ongeveer 130m2 en de 2e ruimte wordt voornamelijk gebruikt als break out ruimte en om te lunchen is ook 130m2.

Dit maximale aantal ligt op 10 personen met een uitbreiding van 2 personen naar 12

maar dit hangt af van het type bijeenkomst dat gepland zou willen worden en welke opstelling verwacht wordt. 

De blokopstelling 10 personen met mogelijkheid op nog twee personen aan aparte tafels te hebben naast de blokopstelling maar wel met zicht op het scherm.

Onze ruimtes zijn groot genoeg om in groepjes te werken met een flipchart op

maximaal 6 plekken. Met mooi weer kan dat natuurlijk ook buiten. 

In een kring opstelling is 12 personen ook mogelijk, echter als men ook een scherm wil gebruiken moeten er 3 personen de stoel schuiven om naar het scherm te kunnen kijken.

Wij verhuren onze locatie altijd exclusief aan 1 partij

Desinfectie

Daarnaast zullen wij op verschillende plekken desinfecterende gel hebben staan en op diverse plekken hebben wij de 1,5 meter afstand aanduiding geplaatst. Na en tijdens iedere meeting zullen wij onze uiterste best doen om de locatie schoon te houden. 

Lunch

Onze overheerlijke Healthy Lunch serveren wij aan tafel en niet via buffet vorm. 

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Tevens zullen wij onze annuleringsvoorwaarden aanpassen. Dit betekent dat tot nader order boekingen kostenloos geannuleerd kunnen worden indien er weer een verscherping van de maatregelen aangekondigd wordt door de Nederlandse overheid. Voor andere annuleringen die volledig los staan van Corona gerelateerde maatregelen, volgen wij onze algemene voorwaarden. 

Corona Proof Opstelling
Corona Proof opstelling
IMG_6962.jpeg