top of page

Corona informatie

Openstelling

UPDATE situatie vanaf 28 november 2021

Wat verandert er voor vergaderlocaties 

  • de verplichte 1,5 meter maatregel is terug

  • Check coronatoegangsbewijs blijft bestaan, voor iedereen vanaf 13 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het ID worden gecontroleerd bij binnenkomst. Kort gezegd: de locatiehouder mag zijn vergaderlocatie alleen openstellen als voor elke gast het CTB en ook een id-check volgens de check app is gedaan.  

  • Binnen moet een vaste zitplaats gekozen worden door iedere deelnemer van de bijeenkomst. Ook moet het mondkapje binnen gedragen worden.

Wij vinden het belangrijk dat alle deelnemers van de bijeenkomst  op onze locatie, die uitgenodigd worden door de werkgever, op de hoogte zijn van ons beleid. Wij willen voorkomen dat er discussie ontstaat. 

 

Wij verhuren onze locatie altijd exclusief aan 1 partij

 

Flexibele annuleringsvoorwaarden

Voorlopig zullen wij nog aangepaste annuleringsvoorwaarden hanteren.  Dit betekent dat tot nader order boekingen kostenloos verplaatst en soms geannuleerd kunnen worden indien er weer een verscherping van de maatregelen aangekondigd wordt door de Nederlandse overheid. Voor andere annuleringen die niet te maken hebben met overheidsmaatregelen dat wij als locatiehouder geen bijeenkomsten meer mogen organiseren, volgen wij onze algemene voorwaarden. 

Corona Proof Opstelling
IMG_6962.jpeg
Corona Proof opstelling
bottom of page